Kan inte sova..

Har legat vaken en timme nu och kan inte sova ! Blir så trött ! Hatar att ligga vaken fast ja är så trött. Jag ligger och tänker alldeles för mycke !

aja.. skriver väl ett inlägg så kanske jag kan somna om sen ?

Vad har hänt på senaste ? inte mycke.. I fredas va vi ju på Dai Loon och käkade, gott, sen åkte vi hem och kollade på Baksmällan, skiiiit bra film, hehe, hur rolig som helst ! Sen kollade vi på terminator.. inte alls lika bra. Ja trodde han Arnold svartsneger - elr hur sjutton de stavas - var god, men han va ju jätte ond och sköt ihäl alla. Trodde han skulle vara värsta heron !

Sen igår åkte vi till den där hallalbutiken igen och handla mer kött, vi köpte lammkött, ryggnånting och antécot. Så vi lagade egen potatisgratäng och stekte lite antécot och ryggnånting :P De va nog första gången vi gjorde egen potatisgratäng, har alltid köpt en färdig när vi gjort sån mat.
Sen så handlade vi lite mer.. kommer inte ihåg allt.

Vad som händer idag har ja ingen aning om.. möte vid fem iaf. Sen kanske ja börjar kolla över vad som ska med till Sandviken ! Vill åka hem nu.

Flytt börjar vi tänka på igen också.. har vi ju gjort många gånger. Men ch är sugen på att flytta hem till Järbo. Vi har hittat ett hus.. jätte billigt, men vi ska riva allt och bygga helt nytt, platser är sådär, men eftersom man inte behöver dra vatten och el och sånt så är de bra :) Ligger precis brevid mamma och pappa :P Dom som bor där just nu är så sunkiga. Tror han har varit skilld två ggr och sen dess har fruntimmrena kommit och gått, lika som barn. Dom skulle tydligen skaffa höns och ha i lekstugan som ja lekte i när ja va liten, haha. Men om de vart av vet ja inte.. Sen fick man inte se nånting innefrån huset, men de stog att allt va trasigt typ :P

Sen är Silvys hus till salu, hon som dog för ett tag sen som var en extramormor till mig. De ligger precis mittemot mamma och pappa också. Ch vart sugen.. men ja skulle aldrig kunna bo där, de skulle bara kännas somom man var och hälsade på Silvy hela tiden :P Har ju varit där jätte mycke som barn, nästan hela min uppväxt. Sen har ja drömt så mycke mardrömmar om det så ja vågar knappt gå in i ett rum och källaren ska vi inte tala om :P


Här är huset..

De har suttit sånna gråa fattilappar på det innan, men de tog han bort och de förklarar att de ser så full och slitet ut. Utbyggnaden har han gjort själv också.
Sen precis till vänster där bor mami & papi :)


Nej nu orkar ja inte skriva mer.. dock är ja inte tröttare :/ aja.. puss på er !

See you later !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0