--

Har precis käkat frukost med ch. bakade glutenfritt bröd i går och de va faktiskt jätte gott. Trodde inte alls de skulle smaka något, men nästan så de va godare än vanligt ! Lite konstig konsestens på det bara, men de funkade !!

Ska beställa tid hos läkaren och se om ja har gluten. vet inte om ja skrivit de innan.. men ja tog ju sånt celiacitest, och den visade på ett och ett halft sträck, vilket betyder att man har gluten. Men måste gå till läkaren för att få de konstaterat !

Iaf så har ja också passat på att beställa hem hårförlägning. Mitt är så jätte slitet nu så de behövs verkligen, ska ha de t nyår tänkte ja ! Sen köpte ja också ett läppglans.. som förstorar läpparna, haha. Men om de verkligen gör de vet ja inte, men vi får se :P Kommer ju ha mega läppar isfl ! :P tur att de inte blir något permanent :P

Fick hem mitt paket igår också med mina skooor :D Skit snygga. Också hade ju ja beställt en jätte gossig kofta och en likadan träningströja som ja redan har fast en grå. Skorna kan ja lägga ut bilder på sen när ja är lite piggare klocka är ju som sagt bara sex och ja har redan varit vaken typ en timme, så nu ska ja sova en stund till tills de är dags att gå upp och käka frukost igen :)


Har massa att göra på Bilia idag, dom kommer och ska polischa golvet så måste skura överallt typ ! Under alla grejer och sånt.

Nej.. nu ska ja sova en stund t innan ja kliver upp ! Hade så bra ! puss på er !

See you later !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0