--

Som vanligt har ja ingen blogglust, ja har inte ens lust att sitta vid datan egentligen, men de finns inget att göra.. de är städat i hela lägenheten så ja kan inte göra de heller :P Jo, kanske små plocka lite, men de är typ tre klädesplagg, haha. Jag ska iaf senare ta hant om tvätten och gå ner och se om de finns en tvättid ikväll.

Kattern har börjat öppna ögonen nu, alla förutom en, som de va igår iaf, hon kanske har de nu. Vi har kommit fram till att de är tre tjejer och en kille iaf. Killen vill ja så gärna behålla för han är så söt ! Om man håller i han och börjar klia han på magen, lägger han sig på rygg och bara åmar sig, haha jatte sött.. också har har ett riktigt babyface ! Ska bli kul när dom växer på sig lite så man kan ligga och gosa med dom utan att Jermina ska komma och hämta dom direkt !

Helgen har iaf varit hur underbar som helst ! I lördags fick ja inte va hemma på hela dagen utan va ju hos Tabita. Klockan fem ungefär hämtade ch mig och vi åkte hem.. Och när ja kommer in så ligger de rosenblad över hela lägenheten, in till sovrummet och över hela sängen, och sen in till badrummet där de va en massa ljus, också hade han tappat upp ett bad, och vattnet var knallrött med rosenblad i :D Skit fint ! Så vi tog ett bad och drack lite champagne, sen vart vi hungriga så vi gick upp och skulle äta.. ja visste inte vad han hade planerat.. Men när ja kommer t köket så har han varit på laxbutiken och köpt tre olika sorters laxbakelser och de kan ja talaom att de är såååå underbart gott !! ÄLSKAR det verkligen. Så när ni åker hit nån gång MÅSTE ni gå på laxbutiken !

Iaf sen så satt vi och käkade en stund, och han går och hämtar något, Kommer ni ihåg att ledtråden ja fick va sanning ??
Iaf så kommer han tillbaka med ett spel, Sanning &  Konsekvens :P Ja hade rätt när ja gissade första gången :P
Men de visade sig att de va för 3-10 spelade, så vi kunde inte spela de :P Men tar med de till sandviken iaf :D hahah

Sen så fick ja en massage, helt varm över ryggen vart ja, jätte skönt ! Också hade han köpt en sån grej man masserar ryggen med, vet inte vad dom heter.

Seeeen så fortsatte kvällen men ja tror vi avslutar här.. hahah. Men en jätte trevlig kväll va de iaf ! Och han kunde ha de jag gav han. Han fick ett armband med en bricka på lixom. Så vi ska ner och skicka in de så dom får gravera det sen ! :) Kul !!

Nu ska ja upp !! Men vi hörs ! puss på er !

See you later !

Kommentarer
Postat av: Malin

åh vad myysigt! :D

haha snygg räddning på slutet! haha;D

2009-12-07 @ 11:23:28
Postat av: Anonym

dildo

2009-12-07 @ 15:40:06
Postat av: petra

haha nej inte dildo :D



visst var det, haha :D

2009-12-07 @ 16:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0