I´M BACK !!

Heeeeeeej alla mina älsklingar, saknat mig !? så klaaaart ni har :D har ju nästan alla mina läsare kvar och ja har endån vart borta ett bra tag :D

Har haft massa problem med internet osv. Men nu är allt fixat ! :)

Vad har hänt under tiden ja har varit borta !? Inte jätte mycke, men lite har hänt iaf !:)
Vi va på pubbkväll här på uppegården, skit kul, bara massa folk som va mellan 70-100 år, haha, ett ungt par till va de och vi. Så vi hamnade med dom unga, dom bor också ovanför oss i samma trappuppgång så de va skit roligt ! Men där vart de iaf massa livemusik och öl. 15 spänn för en starköl, de är rätt bra ! :P Sen efter de skulle vi egentligen bara hem och sova, men vi gick vidare med dom andra till HK och hade skit kul där. Dock va de världens sämsta DJ !!! Aldrig vart med om värre !! Han spelade typ Abba utan remixer, så de va typ ingen som dansade ! Då de kom en bra låt så va ja så klart där på en gång ;) hah.

Ikväll blir ja utkickad från mitt eget hem !!! Tänka sig, de gick ett år sen vart man utslängd !! haha nej då. inte så farligt är de ! Men vi har nämligen bröllopsdag på söndag, ett år. Och älsklingen har fixat ihop något som ja inte får veta !! Så ja får inte sova hemma ikväll, så ja hamnar hos Tabita där vi ska dricka gott vin och äta god mat !:) ska bli skoj, va jätte länge sen man träffade henne !

Men iaf så ligger de ett stort paket i garderoben !!! Snacka om att ja är nyfiken på att ruska på den ! Har öppnat dörren och bara stått och kollat på de hur länge som helst och försökt kommit på va de kan vara !! Men går inte !! Fick en leedtråd på vad de kunde vara, och de va "Sanning". Den ledtråden gjorde saken INTE bättre. haha.
Men ja har faktiskt också köpt något åt han som han nog inte har räknat med, men hoppas han tycker om de iaf, och kan ha de :) Hade tänk köpa de då vi gifte oss, men hade inte pengarna till de då, så de fick bli nu istället :)

AJA, nu ska ja se avsnittena ja har missat av The Hills ! Spännande !!! Puss på er och ha en bra dag !! Love yha !



ett år med älsklingen. Älskar dig !


Kommentarer
Postat av: Janina

Grattis =)

2009-12-04 @ 13:32:44
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: Malin

Hihi grattis i förskott! ;D

2009-12-04 @ 14:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0