FREDAG

Idag de är de fredag, skönt :) Så vad händer då.. ? Vet faktiskt inte. Skulle ha vart t Sandviken och fixat in alla kläder och sånt.. Men tror inte de blir något sånt idag.. Om älsk inte slutar tidigare från jobbet, men han trodde inte att han skulle få göra det.. Tråkigt.

Men i morn är vi iaf lediga hela dagen.. Så då blir de till lägenheten och fixa, kommer nog sova där från och med i morn också.. Men ja har tappat bort skruvarna till spjälsängen så ja vet inte riktigt vad ja ska göra.. har letat överallt. Hade ju tänkt lämna kvar vaggan här så man har något när man sover över här.. för ja tror de kommer bli nån gång ibland faktiskt :)

Sedan i mornkväll ska älsk på hockey.. Så han kommer nog bli borta ett tag.. Så ja funderar på att fixa barnvakt och gå ut och ta en öl faktiskt :) Va ju rätt så länge sen och ja är såååå sugen på att gå ut :) Men de blir ingen krog.. bara pub men de känns som de räcker, vet inte om ja är så jätte mycke för att gå ut och dansa längre.. Ibland kan ja få nått sånt rus att ja är jäääätte sugen på det.. När man lyssnar på någon bra musik och är på sjukt bra humör :) Men att sitta och tjöta på något ställe och bara ha trevligt är nog mycke trevligare :)
Får se hur de blir med barnvakt bara.. plus att ja måste pumpa isfl om han blir hungrig.. Elr så matar ja han innan han går och försöker lägga honom så han sover ett par timmar.. De är ju ganska nära om de skulle vara så att han vill ha mat igen.. De är ju bara att gå hem isfl !

Nu ska ja göra annat.. Robin sover hos mormor.. han kommer nog vakna om en liten stund ser de ut som ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0