ZUMBA

Shiiiit alltså, Zumba är verkligen asjobbigt. Har kört ett pass på 20minuter nu och ja håller på dör. Man rör på sig konstant, inte en enda paus typ. Så nog lär detta funka om man kör de typ varje dag. Det ska iaf ja försöka med ! Det är skit kul också, men de ser verkligen fult ut så ner med alla persinner när man kör det iaf, haha.

Senare idag blir det att åka till Järbo, ska gå två varv runt sköas, ett varv med mamma och ett varv med älsk när han kommer dit och då blir det lite mer jogging också, han kan ju mycke mer än mig så puschad kommer ja nog bli ! Och de är de ja vill, någon som typ skriker på en att man kan göra det och kämpa mer och inte ge upp på en gång. Skönt de skall bli.

Hela förra veckan va ja ute och gick, men ja går ju med barnvagn och då blir de inte som ja vill egentligen, går mycke saktare fast man tar i och sen vill ja kunna hjälpa till med armarna men de är ju lite svårt !:)
Men har varit så skönt att vart ute iaf. Gick med Malin och vi testade att jogga en gång, haha, klarade typ 30sekunder sen låg typ båda på marken med håll, haha ne inte så illa men håll fick vi iaf :P Där ser man vad otränad man är ! Men det ska de ändras på nu !:) Ja ska vara fin till sommaren ! platt mage ska ja ha ! Som tjejerna på Zumba, haha. Om ja lyckas till denna sommaren tror ja inte men isfl satsar ja på  nästa sommar.
Blir att gå mycke i sommar med, istället för att åka bil till badställerna så går vi ! fatta skönt med ett kallt dopp i vattnet efter att gått långt ! Hääärligt. Är så himla taggad !!
Ja är mycke hårdare med maten också, äter inge godis elr nått sånt, kanske nån bit då och då men de är inge stora mängder som förr och absolut inge sockerdricka och sånt. Men de har ja inte varit så jätte sugen på heller. Har en cocacola står i kylen men ja har inte ens tänkt tanken att ja ska ta ett glas. När vi käkar på donken tar ja vatten istället för dricka och morätter istället för strips, nuggets är väl inte jätte bra eftersom de är friterat, men ja är duktig annars och sååå ofta äter ja inte där !

Nej nu ska ja ta och börja göra mig iordning för att åka till Järbo. Ska gå 1mil !! :) PUSS på er !


Kommentarer
Postat av: Malin

Måste du vara så taggad!?

Haha sjukt avis! Själv är jag så otaggad jag bara kan bli! XP

2011-05-05 @ 15:48:07
URL: http://foreverandmore.blogg.se/
Postat av: petra

haha neej kom igen nu ! Vi klarar detta, de är inte så svårt !:)

2011-05-05 @ 21:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0