YES !!

haha nu är ja igång alltså. Ja har aldrig tränat så ja har svettats, ja har fått lite små små små pärlor under läppen typ, annars ja varit snustorr.. Nu körde ja först en kvar med Paolo då och sen direkt efter de körde ja Zumba en halv timme och ja SVETTAS !! HAHA. Har typ längtat efter att få svettas när ja tränar annars känns de bara världelöst :P Ja är knallröd och svettas. WIHO ! Så nu blir de en kall dusch på detta :D
Ja vill gärna fortsätta, men de gör asont i mina knäskålor ? Lika igår när ja va ute och jogga med Magda. De gjorde asont och ännu ondare när ja började springa, men när ja hade sprungit en bit så kändes de inte lika mycke och så höll de på hela tiden.. Det kanske är träningsvärk sen ja va på gymmet .. ? Ont gör de iaf !

Funderar på om ja ska köpa sånt som man dricker innan man tränar så man orkar mer. Kanske vore bra, men ja kännerf att ja måste komma igång mer med träningen, vill inte gå upp i vikt av sånt pulver bara.

Nej nu svettas ja för mycke. puss på er !


Kommentarer
Postat av: Magda

haha grattis till svetten.. :D

men prova strecha ordentligt innan du springer, det kanske mjukar upp musklerna lite. om du fortsätter ha ont kanske de beror på skorna?

2011-05-24 @ 22:19:31
URL: http://fetbra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0