WOSCH

Varmt det var igår alltså !! 25grader var iaf min termometer på. Riiktigt skönt måste ja säga ! Dock gick ja i jeans hela dagen och höll på att svettas ihjäl verkligen. Blir till att köpa ett par shorts (heter det så ?) typ nu, men dom som ja vill ha måste ja ha mer tränade ben för annars dallrar de waaaay för mycke ! Sånna korta jeansshorts med  lixom fickorna sticker fram i fram, om ni fattar vad ja menar ?:P Sånna är skit snygga ! Funderar också på att klippa sönder ett par byxor som ja redan har, men ja har nog inga som skulle passa till sånna.. Alla byxor är ju fortfarande försmå ! Men snart så ska ja komma i dom ;)

Köpte en tidning igår som handlade om träning och sådär, hur man blir av med sötsugen och tappar typ 6kilo på kort tid, har bara bläddrat igenom den lite snabbt ännu, sen fick man även en DVD med Pablo Roberto elr vad han heter, en träningsdvd på 15minuter som man ska köra varje dag, så ja tänkte att ja kanske kan kombinera den träningen med lite Zumba och sen även ut och gå och sedan när ja kan bada igen så kör ja vattengympa. Man får ju inte bada i klor när man har tagit hål i naveln, måste iaf vänta 4veckor tror ja. Men snart har de ju gått 4veckor :)

Funderar på om ja ska åka till Järbo idag och ut och jogga runt sjöas elr om ja tar de i morgon, ja har mer tid i morgon och de är lättare och skönare lite senare mot kvällen då det inte är så fruktansvärt varmt. Sen är de möte ikväll också och ja orkar inte stressa. Men om Joel är frisk så kanske ja åker dit vilket som. Åh, måste köpa träningskläder också.. Elr byxor, dom ja har är för stora så dom åker uppi rumpan :P

Nee. nu ska ja käka frulle, sockerfri müsli med lätt yoghurt ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0