TRÖK

Har varit själv hela kvällen, skit tråkigt.. har inte ens varit nå bra på tv och ja har världens sockersug, går och kollar i skåpen hela tiden efter något att äta men de finns inte.. som tur är kanske, de är ju så ja vill ha de egentligen. Så ja gjorde lite kyckling med wookgrönsaker. Men nu är ja hungrig igen, men funderar på att gå och lägga mig istället. Älsk har inte kommit hem från jobbet ännu.. och klockan är över 22.00.. Tycker så synd om honom att han ska behöva jobba över nästan varje dag. Han ska även jobba i helgen, men de har han tagit på sig själv.

I morn ska ja på begravning, har lite ångest över de för de kommer bli jobbigt. Är en nära vän till familjen som dött. Så morgondagen kommer kännas tung.
Men blir roligare på kvällen då Malin kommer. Ska laga mat, blir nog kött med castellosås och sallad och sen chockladmousse med mintsmak till efterätt, i morn kör ja på liiite onyttigare :P Sen blir de eurosånggrejen.

Har tränat lite nu på kvällen här. Inte alls lika jobbigt som sist, men då körde ja överkroppen och nu körde ja rumpa och ben.. ja kommer ha fett med träningsvärk i rumpan i morn känner ja nu.
Har fått muskler på vaderna iaf, spänner ja så känns de som en fryst kycklingfilé innanför skinnet på mig, haha. Så himla härligt att de händer något. Har även gått ner 2,5cm i midjan, ja vet inte om ja mäter rätt, men då ja mäter så slappnar ja av i magen och låter den hänga lixom :P Men så ser man ju inte ut i verkligheten, man går ju och håller in magen omedvetet hela tiden. Resten av kroppen har ja inte mätt.. Magen känns viktigast just nu.. och mina lår.. och armar... och haka.... haha. Ne men helst magen eftersom ja vill att den ska bli mer iåtstramad pga hur den ser ut efter graviditeten.

Nej nu ska ja ringa älsk och se vart han håller hus. Tycker han borde vara hemma snart. Men ni får ha en trevlig fredagkväll allehopa. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0