LÄGENHET

Vaknade för en stund sen av att Robin stog och hoppa i sängen och ville uppe, bet på sängen så dregglet droppade. Fint.

Idag ska ja kanske hjälpa brorsan med hans utställning som kommer vara på konstfiket nu i veckan. Datum kommer ja inte ihåg men återkommer med det om ni är intresserade.. de borde ni vara ;)
Han har visst målat en tavla på MJ som han säger blev skit snygg.. jag vill ha den men för de ska han ha ca 2000kr för den, och då har ja fått den billigt :P

Elr så blir det kanske att åka till Gävle tror ja de va med Jessika, längesen ja träffade henne..
Men vi får se hur dagen ser ut. Måste städa också. Hade massa folk här i helgen som grillade och ja har inte städat upp allt efter de, måste diskas lite till men mitt diskmedel börjar ta slut.

Igår satt vi och pratade hus igen.. gör de typ varje dag nu för vi är så sugen, men hus kan de inte bli fören kanske ett år.. Men vi måste ha större för Robban måste ha ett eget rum. Har kollat på blocket efter en lägenhet och vi har hittat en jätte fin ! Ligger borte på hantverkarbacken, lite längre bort härifrån men de ska nog gå bra, de blir en liten promenad om ja ska nånstans med de skadar ju inte :) Vi ska prata lite mer om det och sen måste vi ju se om vi får lån till det ! Hoooppas !:)

Nä nu orkar ja inte skriva längre.. oooh btw ! Big brother igår alltsåååå ! ååååh  va spännande de vaaar !! Undra vem som åker ut, chrille åkte men de är en till som ska åka iveckan, man trodde Peter (min älskling) fick åka för dom ropade upp honom, men när han kom ut så sa dom bara stop och satte på han en svart påse över huvudet och tog honom till sviten där Martin satt.. och då säger Gry att dom är i final !! han åkte alltså inte ut utan han är i finaaaaalen :D:D: wiho !
JAja.. Heeeej då på er ! :) puss på er !


Kommentarer
Postat av: Frida

Måste ni köpa lägenhet då om ni ska köpa hus sen?

Men tycker i alla fall att ni borde ha ett rum till eller att ni flyttar ut eran säng. Blir säkert bra vad ni än gör, men det blir så långt att gå till hantverkarbacken och ingen hiss. Men det är fina lägenheter där....

2011-05-30 @ 17:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0