FÖRÄLDRALEDIGHET - IPHONE4

Alltså detta med att skriva i papper om föräldrarledigt är as krånligt. Elr de är väl lätt när man väl kommit på vad man ska skriva :P Handlar om vilka dagar man ska ta ut, om man ska ha S dagar elr om man ska ha L dagar. Om du tar S dagar så får du mer pengar och om du tar L dagar får du mindre pengar. Mina dagar är slut så ja måste börja på älsk dagar nu och ja vet inte riktigt hur mycke ja ska ta ut. Sen när ja skulle börja skriva så skriver ja helt fel. Så nu måste ja gå till försäkringskassan för att be om nya papper, dom måste iväg rätt så snart så..

Kanske åker hem till Järbo idag, om ja har fått hem mitt lillapaket som kommer på posten. Dom kommande 2månderna ser ja verkligen fram emot. Vad de är får ni så om .. ja.. ca 2månader kanske ;)


Igår när ja sa till älsk att ja ville ha en ny telefon eftersom Robin har dreglat sönder min. Satt och kollade på en Iphone4, men vill egentligen vänta tills september då Iphone5 kommer. Men ja tror ja behöver en nu :)
Men visade iaf älsk hur ja ville ha de, så beställde han det :P Så nu ska de visst komma hem papper som ja ska skriva på osv. Tog så man får med allt typ. Hur mycke än ja ringer osv så går de på en viss summa varje månad. Beställde en vit också, har inte sett nån annan som har en sån :) Kul.


Nej nu ska ja se på Big Brother. Såg bara en liten stund igår. Orkar inte vänta till tio på kvällarna för att se på de så ja ser de klockan sju på morgonen istället eftersom ja endå kliver upp med Robban då.

Men iaf så hörs vi. puss på er !


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag vill oxå ha en Iphone!!!!!!!!!!!!!

2011-05-19 @ 12:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0