EASYTONE

Wihoo !! Ja har suttit och bevakat en aktion på tradera med dom där easytone skona från reebook. La sista budet och fick dom :D Är skit glad ! Dom går annrs på 1095:- Jag vann dom för 610kr + frakt på 80kr. Helt nya skor. Så nu ska ja ut och gå en massa ! Synd att man inte kan jogga i dom bara !



Ville ha rosa, men dom gick upp så mycke i pris så de fick bli dessa. Men tyckte dom är rätt så snygga också !
Har suttit och läst lite på internet om dom och alla har fått träningsvärk av dom så dom funkar nog :P

Annars idag har ja inte gjort något. Har legat sjuk hela dagen med feber och ont i magen. Åkte på magsjukan igår och de va de värsta ja har varit med om någonsin. Mådde bra hela dagen fram till typ fyra tiden. Började må illa så ja gick och la mig och skulle vila i soffan men de blev bara värre. Tillslut satt ja på toa och sket vatten och spydde samtidigt i ungefär 7timmar, haha. Illa. Hade så ont i magen så ja låg och skrek och visste inte var ja skulle ta vägen, riktigt ont gjorde de så ja blev nästan lite rädd. Är jätte rädd för att man ska få isig typ rå kyckling och bli dålig av de.. och ja hade gjort kyckling precis innan ja vart dålig, så ja trodde de var de. Men de kan de ju inte vara. hoppas ja...
Har haft feber idag och mest sovit. Men nu mår ja bättre, lite smått ont i magen men annars så är ja pigg. Ska väl ta och sova alldeles strax.
Imorgon blir de att sanera hela lägenheten så ingen annan blir sjuk. De sprider sig väldigt lätt och ja ska massa folk här på lörda. Så i morgon blir de storstädning :)

Nu ska ja försöka få älsk från sin Iphone. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0