IDAG

Idag när vi skulle hem från mötet så gick de två st bakom oss, vi la inte direkt märke till dom, tills ena dimber rakt ner i backen med huvudet före. Älsk går fram dit för ja vågade inte, frågade hur de var och sen  märker vi att hon är jääääätte full, de fanns inte ens något att snubbla på där hon gick. Hon vinglade jätte mycke och typ hängde på sin kille som va lika full han, och fyyy va illa dom lukta. Men hon fick iaf ett sår på ögonbrynet och började blöda en del, hoppas hon inte behöver sy elr nå.

Annars idag har ja varit ute och joggat lite med Andy och Magda. Men får såååå ont i benen, Magda sa att ja går visst med fötterna innåt och de kan vara de som gör att de gör så ont.. Så ja får väl testa sånna inlägg som rätar upp fötterna så kanske det blir bättre.. Hoppas de iaf för de gör väldigt ont.. trodde ju först de kunde varit träningsvärk, men de kanske de inte är då..

Efter de så gick ja till Konstifik och va där typ hela dagen tills ja gick hem. Tony min bror ska ha venissage där på lördag. Så kom dit och kolla ! Men han höll på greja med sina målning och Sofia höll på att baka, och ja gick och köka jordgubbar och nötter.

Nu sitter ja och kollar på Big Brother, händer lite mer nu med uppdrag och sådär. Kul.

Men nu ska ja kanske ta och sova lite. Imorgon kommer Malin hit så ja får tvätta lite, och sedan klockan tre så ska vi gå och kolla på Joel när han är i Jensasparken, dom har nämligen bal.. och han ska gå med två tjejer.. Himla pimp alltså ! Sen på kvällen kommer de lite folk hit och grillar igen.. Så kul att ha folk här ! Mindre kul att ta disken dagen efter :P

Men men, hade gott alla goingar. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0