Tisdag

Vi ligger fortfarande i sängen och myser, fast Robin sover så sött. Spelar lite vaggvisor för honom :)

Inatt har han varit vaken en del och velat amma. Han sover väldigt mycke på dagarna och sen mot kvällningen börjar han piggna till och ligger och kollar en massa och sen på nätterna kan han ligga vaken rätt länge och bara kolla också. Hoppas han inte blir så att han sover hela dagarna och vaken på nätterna, de får vi försöka ändra på :)

Han har lite problem med ett öga också som rinner, men de är vanligt säger dom, bara att torka med jummet vatten, men de ser lite otäckt ut ibland.

Ikväll ska vi på möte för första gången med han också, och där kommer de nog bildas kö runt oss :P Alla har väntat med spänning på honom. Då ja kom på mötet efter att gått över så suckade dom och frågade vad ja gjorde där när ja egentligen borde varit hemma med en liten bebis, haha.

På torsdag kommer dom på hembesök också för att se hur vi har de, han kommer vägas också, ska bli kul och se hur mycke han har gått upp nu på dom här dagarna, han äter ju som en häst !

Har redan fått gett han nappen också, fick göra de för några dagar sen, va lite osäker på om man skulle göra de så här tidigt, men vad ska man göra när han vill tutta hela tiden men somnar bara vid bröstet, han vill bara gossa :P
Men vi skulle hålla koll så han inte han började amma fel eftersom dom suger ju inte alls lika när dom har nappen. Men än så länge har de gått bra iaf :)

Imorse bajsade han ner älsk och kissade ner mig, haha, han är en riktig buse :)

Ska beställa tid så vi ska gå och knäppa kort och lägga ut i tidningen också, kostar 200kr tror ja och de är ju inte alls farligt så de ska vi göra :) kul !

Nej nu ska ja göra annat. Ni får ha de så bra alla ! puss på er !


Kommentarer
Postat av: Janina

Mysigt :)

Vincent hade problem med sitt öga fram tills 6 månader. Geggade igen och rann hela tiden.

2010-09-07 @ 13:51:29
URL: http://fruganjohansson.proverb.se
Postat av: Katarina & Carlos

Grattis till lilleman önskar vi båda!! Tur att förlossningen gick bra, han e jättesöt!! Och visst är det sant att man ska ha koll på nappen och att han inte får dålig ovana när man ammar. Hände mig med min andra dotter. Säg till om du vill ha tipps (man brukar dränkas av dom ändå dock!)

Kramar Katarina & Carlos

ps hälsa pappan med =)

2010-09-08 @ 22:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0