Påväg hem

Nu sitter vi i bilen, tror vi är i Jönköping. Då kanske man egentligen skulle ha passat på att hälsa på Stig och Eva ? Hade varit kul, men då får älsk sitta och köra hela natten.. För där lär man väl bli kvar ett tag :) Om vi fortsätter hela vägen nu och bara stannar när de behövs, som att mata och byta på Robin, så kommer vi kanske vara hemma runt ett inatt.. Och vi ska upp tidigt i morgon eftersom jag ska till sjukgymnasten klockan tio och sen efter det ska vi till läkaren med Robin.

Han ska få göra sån otäck läkarundersökning igen, de behövs ju men oj så otäckt de är att se på när dom ska kolla hans reflexer och höfter mm. Det går verkligen inte hålla sig från tårar när han ligger där och skriker :(
Jag tittar bort när dom ska kolla höfterna på honom, den delen är mest hemsk.

Imorgon ska vi också hämta nycklarna till lägenheten, vi skulle egentligen gjort det idag, men de gick ju inte. Tapeter ska vi också få som vi ska sätta upp. Men de får nog vänta lite eftersom älsk börjar jobba på fredag och vi kommer nog inte hinna göra det i morgon. Kanske att man börjar i helgen med det. Men köksgrejer och sånt tänkte vi flytta in iaf. Sen ska sängen slipas och målas innan vi flyttar in också.. iofs har vi inga madrasser till den än men om vi inte gör de nu så blir de nog aldrig av.

Sen ska ja på Dollarstore och handla. Finns jätte mycke fina grejer där. Ska köpa sånna pasta och te burkar bla.

Nu ska ja kolla tradera. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0