Måndag

i morgon blir lille Robin 4veckor. Va tiden går fort !! Just nu ligger han på  mitt bröst och trycker för han har nog lite ont i magen, han är så söt när han vekligen tar i och blir helt tokröd i ansiktet och tillslut kommer de en liten prupp :P haha

Imorgon åker vi  hem. Då blir de att åka till Sandvikenhus och hämta nyckel och tapeter till lägenheten. Ska bli så kul att få flytta in och inreda en massa ! De ska bli så fint ! Eftersom vi kommer bo här ett tag nu så ska ja verkligen göra de trevligt där. I dom andra lägenheterna har de inte varit lika roligt att gjort det eftersom den första vi hade inte alls va nå fin och va så jätte liten. Den andra vi fick som va så mycke större visste man inte om man skulle få bo kvar, eftersom vi hyrde i andra hand, och han kunde ju säga upp kontraktet efter ett år om han ville.. Och vi visste inte själva om vi skulle bo kvar, så man ville lixom inte lägga ner en massa tid om de var så att vi skulle flytta, vilket det blev nu också :)
Men nu ska ja verkligen göra det till en fin lägenhet !:) Och hemma har man ju lite billigare affärer att handla i *host*dollarstore*host* haha. Vi behöver inget dyrt !
En ny soffa ska vi köpa, de kommer antingen bli en Usoffa elr en divansoffa. Jag vill helst ha en divansoffa !


Just nu håller ja koll på en auktion på tradera. Budar på en klänning ja tänkte ha till sammankomsten. Det är en långklänning, men eftersom ja är så pass lång så blir den nog sådär fulkort på mig, att den slutar vid vaderna, och de vill ja inte, då klipper ja av den så den går under knäna istället. De är storlek L/XL på den, så den blir nog lite stor, men syr in den om så är fallet :)
20 minuter kvar !:)

Ni får hade så gott ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0