--

Sitter i bilen nu på väg till Knäred. Vi skulle åka dit först och vara där några dagar eftersom älsk håller på med deras tak och de måste bli klart nu innan vintern. När vi hade åkt nån timme ringer syrran och säger att Willam är sjuk, feber och han spyr. Så de blir att åka dit och hämta en spikpistol som måste till Stenungsund, sen blir de direkt till Stenungsund nu istället för på söndag. Hoppas William blir frisk. Tråkigt att han är sjuk !

Men ont i ryggen har man iaf nu, och de är nån timme kvar till Knäred och därifrån tar de ytterligare 2½h till Stenungsund, + att de spöregnar och ja verkligen HATAR att åka bil i regn, är alltid lika rädd för vattenplaning elr nåt.

En sak som är roligt iaf är att vi har sett dom från Lyxfällan, elr vi såg dom i deras bil för dom åkte bakom oss ;P kolt !

Nu måste vi snart stanna så Robin får mat, han ligger och gnyr lite. Är så rädd om hans rygg.. De blir kanske lite jobbigt för han att sitta så här länge i bilstolen, men vi tar pauser så han får vila lite och äta. Men annars sover han så gott.. Han borde ju säga till om han tycker de är obekvämt.

Nej, nu över till Tradera :P puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0