Heidi Montag

Har gjort ett nytt album.. har absolut inte gillat hennes senaste och tycker hon mest är töntig, kan inte sjunga och borde hålla sig till tv. Men nu har hon iaf gjort ett nytt album som dom säger att dom lagt ner så mycke tid och energi på ... men de låter ju exakt lika dant allehopa ?? Undrar om hon kan sjunga IRL ? Så mycke som dom mixtrar så tror iaf inte jag det.

Sidan som ni kan kolla på om ni vill är http://buzzworthy.mtv.com/2010/01/14/listen-to-heidi-montags-new-album-fanatic/ och bedömma själva !

Ska bli intressant att se hennes "nya" ansikte också. Hon har ju nyligen gjort 10 operationer på en dag som nog ingen har missat så omtalat de varit. Elr är de bara jag som är intresserat av sånt ? :P
På omslaget av People ser hur hon helt annorlunda ut, jätte stor bröst som ser förstor ut, ja tyckte hon gjorde dom ganska så normala första operationen, men nu är dom waay för stora !






 
Vad tycker ni ?

Hon ser ju helt annorlunda ut jämnfört med innan. Hon ser dock mer vuxen ut nu.. OM man ska tro att tidningen inte har retugerat (stavning?) en massa, vilket som säkerligen har gjort.

Hon är 23 år och redan beroende av plastikoperationer. Hoppas hon inte blir som The catlady !


Undra vad som får en att gå så långt som hon gjort ? Hon är ju defenetivt inte snyggare nu.


Catlady innan hon började alla operationer.


Iaf så hoppas ja Heidi tänker efter en elr kanske till och med tre ggr innan hon gör något mer !

Tack för mig ! Hej :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0