--

Hejhej. Bloggen ser jätte konstig ut ? Kan inte ens se statistiken.

Aja, har inte haft för mig så jätte mycke på sista tiden.. Ja har varit hemma hos Jessica och Klabbe och Rosemarie och Sven. Så roligt att få komma bort lite istället för att sitta hemma och uggla vilket de känns som om ja gjort i två år nu ! usch och fy så tråkigt.

Älsk jobbar över som vanligt, han kommer hem lite senare ikväll, men i morn kanske han få komma hem redan vid två om dom har tur.. eftersom de är i morn flyttlasset till lägenheten kommer och då kan dom inte ha en massa kvar och göra.
Så jag tänkte ja skulle göra Bilia lite tidigare så har vi nästan hela fredagaen på oss att hitta på något skoj tillsammans :)

Hämtade posten för en stund sen också.. och trodde som vanligt ja hade fått en räkning, nu när de äntligen börjar löna sig lite med pengar.. men nejnej, när ja öppnade så stog de UTBETALNING ! och DE gillar vi starkt :D Har tydligen betalat en räkning på 700kr som vi inte ens behövde betala. Så de va ju hur skönt som helst !

Har precis varit en tjej här och kollat på kattungarna, och ja har hela tiden trott att Santos och Sascha har varit tjejer och dom andra två katterna har varit killar, men de är tydligen tvärtom :P Santos och Sascha är killar och dom andra två är tjejer :P
Men hon va jätte sugen på Sascha iaf, och sa att hon ville ha han.
Men nu kommer de en till tjej ikväll som ringde före henne och ville kolla på två tjejer, och eftersom ja trodde att Santos och Sascha va tjejer så sa ja att de va dom isfl. Så vi får se vad hon säger. Men hon ville iaf ha två tejejer, så vi får hoppas hon tar Bianca och Isola då och att de inte blir några problem, Sen har ja en kvar. och de blir isfl Santos, min älskling, och de va en tjej som ringde på han, men då sa ju jag att den kanske redan är tingad, men de är den ju inte isfl.
Så får se om hon ringer tillbaka !

Nu ska ja strax åka och jobba.. ska käka PIZZAAA först, haha, aslänge sen ja åt de och hoppas ja får i mig lite :D Beställde hem en med kyckling, banan och curry.. men kycklingen kommer ja nog peta bort eftersom ja inte vill ha kycklig längre. usch, kan inte äta det. fast de är de bästa ja vet ? konstigt hur de kan bli :)

Men den kommer inte fören om en 45 minuter, så jag får kuta till jobbet sen :)  Men ja är där innan tre iaf och de är bra ! kan vara där till sex också om ja vill ! :)

Nää nu  har ja skrivit tillräkligt ! puss på er !

See you later !


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja nog är den ganska konstig det blev ganska många inlägg :)

2010-01-28 @ 17:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0