--

Sry att ja uppdaterar så dåligt men ja orkar inte, ja har ingen lust till  något, är helt slut och nu har ja också gjort något med höfterna, de gör asont när ja sitter, står och går, de värker hela tiden ! blir snart tokig.
Gick till och hem i från jobbet igår och de va knappt att ja kom hem för de gjorde så ont, men ja kunde ju nte direkt stanna där bara mitt i vägen.
Nu längtar ja verkligen tills vi flyttar, ja vill hem, ja vill ha nytt.. elr ja.. nytt blir de ju inte direkt, men de blir ett hus iaf.. ja vill ha hus..
Hoppas verkligen ch får jobbet så kanske vi flyttar om bara nån månad ! Jag vill fly. Jag vill till mina vänner.

Iadg händer de nog inte mycke, ja är ju dålig så de  blir nog bara att se en film.. vi funderar på om vi ska hyra Amelie from montmartre och Dancer in the dark, men tror dock dom inte finns att hyra.

Joel och Andreas är och köper godis och lite sånt, salta pinnar till mig :D

Ja har gått ner ett kilo också, jej ! Men kanske för ja inte äter något och när ja väl äter så spyr ja bara upp de :P Men de går över som tur är :) Men hoppas ja går ner några kilon iaf.. målet va ju från början 10kg, men de kanske blir lite ändrade planer nu :) Men ska förska komma iväg och simma lite, dom säger de är bra.. men man ska ju kunna simma också, haha.

Längtar tills älsk kommer hem så ja får krama lite på han. Han är ledig i morn också, kul :) Kanske att vi åker iväg på bio OM ja är bättre, vi får se.. huvudsaken ja kan gå .. kan ju vara bra :P

Jag är glad idag fast de är som de är.. det börjar kännas lite roligt nu med allt.. med flytt och allt de som kommer sen :D


Just ja.. ja har ju fyra kattungar och dom är skiiiit söta nu, springer runt och leker och busar med varandra, hjulbenta är dom också så de ser så roligt ut när dom går :P Är de någon som vill ha är de bara att komma och kolla !

Nu kom Joel och Andreas hem.. med piggelin också :D Vi hörs. puss på er !

See you later !




Kommentarer
Postat av: Janina

Hoppas allt löser sej =) Vill oxå flytta hemåt, bott i Skåne i tre år, fått 1 riktigt vän, yey. Men till våren kommer vi flytta hemåt trakterna igen, och det ska bli sååå underbart att vara nära alla vänner igen!



2010-01-05 @ 15:35:20
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: petra

ja de ska blir skönt faktiskt. Ja har aldrig skaffat någon riktig vän här, så man bor och jobbar bara, så då kan man lika gärna flytta hem om man får jobb :)

2010-01-05 @ 20:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0